Even voorstellen:

Ik ben Ron Kruitz, Hout-Werk Kruitz is mijn eenmanszaak, na jaren met het idee te hebben rondgelopen en bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan te hebben, heb ik op 1 mei 2007 de stap genomen om een eigen bedrijf te beginnen. Hierin wil ik, met mijn passie voor het werken met hout, klanten maatwerkoplossingen bieden voor interieurbouw, meubels en aanverwante projecten.

 

Na mijn opleiding meubelmaker op Sint Jansberg in Maaseik heb ik bij diverse bedrijven ervaring opgedaan in het houtbewerken. Van keukens tot de inrichting van kinderdagverblijven, van massief houten meubels tot het verbouwen van winkels en van dakdekker tot loonwerk in de agrarische sector. De kennis die ik heb opgedaan door de opleiding, maar vooral het doen en het werken met collega's en het overleggen met adviseurs. Pas ik nu dagelijks toe om mooie producten uit mijn eigen werkplaats af te leveren en te plaatsen bij klanten.

 

Ik werk met massief hout en plaatmateriaal of combinaties van beide. Op deze website treft u een impressie van de door mij gerealiseerde projecten. 

Neemt u gerust contact met mij op zodat we kunnen overleggen wat ik voor u kan betekenen.